Du søkjer på stillinga

Vernepleiar / sjukepleiar / miljøterapeut – fleksibel arbeidstidsordning og arbeidskvardag

  Våre personvernvilkår

Formålet med Easycruit er å forenkle rekrutteringsprosessen for arbeidsgjevaren og legge til rette for effektive vurderingar og kommunikasjon med kandidatane. Med Easycruit mottek arbeidsgjevaren personopplysingar frå kandidatane. Arbeidsgjevaren behandlar slike personopplysingar som ein del av vurderinga av kandidaten sine ferdigheiter og evner, og om vedkomande er egna for den utlyste stillinga.

Rettsgrunnlaget for behandling av personopplysingar er at kandidatane godtek slik behandling som ein del av søknaden på stillinga. Kandidaten vel kva slags personopplysingar han vil dele med arbeidsgjevaren, t.d. ved å bruke funksjonen for opplasting frå Google eller Dropbox. Ver merksam på at kandidatane har rett til å trekke tilbake samtykket når som helst.

Arbeidsgjevaren er datakontrollør for behandling av personopplysingar om kandidatar. Alle spørsmål om personvern kan rettast til arbeidsgjevaren ved hjelp av dedikerte kommunikasjonskanalar, levert av Easycruit. Personopplysingane blir behandla for å kunne levere, utføre og utvikle tenestene.

Easycruit er ei skyteneste utvikla av Visma. Dermed kan Visma konsernselskap og deira underleverandørar av IT-tenester få tilgang til personopplysingar om kandidatar, som ein del av drifta av tenesta. Alle underleverandørar er underlagt databehandlingsavtale for å sikre personvern i samsvar med standarden som følger av gjeldande personvernlover (GDPR frå 25. mai 2018). Underleverandørar utanfor EU er underlagt overføringsmekanismar som er godkjende av EU-kommisjonen.

Personlege data om kandidatar blir behandla i Easycruit under rekrutteringsprosessen, og i det omfang som er nødvendig for å oppfylle lovmessige krav. Kandidatane kan nytte funksjonane for profilredigering i Easycruit-kontoane sine til å slette, laste opp og redigere informasjon.

Kandidatane kan til ei kvar tid ta kontakt med arbeidsgjevaren for å bruke retten til tilgang, retting eller sletting av personopplysingar, for å avgrense eller motsette seg behandlinga, samt retten til flytting av data. Kandidatane har også rett til å sende klage til datatilsynsmyndigheitene når det gjeld behandlinga av personopplysingane.

Kandidatane kan til ei kvar tid ta kontakt med arbeidsgjevaren for å utøve retten til tilgang, retting eller sletting av personopplysingar, for å avgrense eller motsette seg behandlinga, i tillegg til retten til dataflyttbarheit. Kandidatane har også rett til å sende klage til datatilsynsmyndigheitene når det gjeld behandlinga av personopplysingane.

  Allereie registrert?

 
Sida opnast i eit nytt vindauge